Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kananrehu 

 

Haluamme olla mukana vahvistamassa suomalaista kananmunatuotantoa. Meillä on vahva usko kotimaiseen maatalouteen ja sen kilpailukykyyn. Tämän perusteella syntyi Agrox Oy. Perustajista suurimmalla osalla on tuottajatausta.

Rehutehtaamme edustaa modernia teknologiaa, jossa hyödynnämme puhtaita raaka-aineita. Käytössämme on mm. Suomessa ensimmäistä kertaa kananrehujen valmistuksessa multicracker.

Multicracker rouhii rehuseoksessa käytettävät viljat rikki. Uusi myllytystapa edistää kananrehujen maittavuutta ja ennen kaikkea tekee rehusta kuiturikkaan ja tasapainoisen seoksen kanan suolistolle. Rehujen tasainen, korkea energiapitoisuus takaa riittävän syönnin ja auttaa vastaamaan muninnan haasteisiin.

Tarjoamme laadukkaat rehut aina untuvikoista loppumunitukseen saakka.

Meiltä saat haudonta-, poikas- ja kasvatusrehut sekä kanan muuttuviin tarpeisiin suunnitellun täysrehuohjelman. Kotoisen ruokinnan tueksi Agrox tiivisteet.

Olemme käytettävissä koko partian ajan. Tarjoamme punnituspalvelua varmistamaan partian tehokkaan alkuunlähdön. Kotoisessa ruokinnassa analysoimme mielellämme tilalla käytettävät viljat ja optimoimme reseptit niiden pohjalta tilan omiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä, niin selvitämme parhaan ruokintaratkaisun tilasi tarpeisiin.

 

Sini Saviranta

rehumyynti
+358 44 2305 876
sini.saviranta@agrox.fi