Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kananrehu 

 

Haluamme olla mukana vahvistamassa suomalaista kananamunatuotantoa. Meillä on vahva usko kotimaiseen maatalouteen ja sen kilpailukykyyn. Tämän perusteella syntyi Agrox Oy. Perustajista suurimmalla osalla on tuottajatausta.

Rehutehtaamme edustaa modernia teknologiaa, jossa hyödynnämme puhtaita raaka-aineita. Käytössämme on mm. Suomessa ensimmäistä kertaa kananrehujen valmistuksessa multicracker.

Multicracker rouhii rehuseoksessa käytettävät viljat rikki. Uusi myllytystapa edistää kananrehujen maittavuutta ja ennen kaikkea tekee rehusta kuiturikkaan ja tasapainoisen seoksen kanan suolistolle. Rehujen tasainen, korkea energiapitoisuus takaa riittävän syönnin ja auttaa vastaamaan muninnan haasteisiin.

Tarjoamme laadukkaat rehut aina untuvikoista loppumunitukseen saakka.

Meiltä saa poikas- ja kasvatusrehut sekä kanan muuttuviin tarpeisiin suunnitellun täysrehuohjelman. Kotoisen ruokinnan tueksi kalajauhollisen Agrox Premiumin tai vaihtoehtoisesti kasvipohjaisen Agrox Basic tiivisteen.

Olemme käytettävissä koko partian ajan. Tarjoamme punnituspalvelua varmistamaan partian tehokkaan alkuunlähdön. Kotoisessa ruokinnassa analysoimme mielellämme tilalla käytettävät viljat ja optimoimme reseptit niiden pohjalta tilan omiin tarpeisiin.  Lisäksi meillä on käytettävissä mobiili tilausportaali.

Ota yhteyttä, niin selvitämme parhaan ruokintaratkaisun tilasi tarpeisiin.

 

Sofia Perkonoja

rehumyynti
+358 44 2305 876
sofia.perkonoja@agrox.fi